Loca People Manager League - Season 1
Page 1 of 6 • Share •
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 
Loca People Manager League - Season 1
Odigrani mecevi:
- FC Otelul 1 - 3 Tottenham Hotspurs
- FC Otelul 3 - 2 Manchester United
- Manchester United 3 - 2 FC Otelul
Last edited by mihajlodc on Thu Dec 08, 2011 8:43 am; edited 1 time in total
Re: Loca People Manager League - Season 1
U ovoj temi ce se pisati izvestaji sa meceva. Dovoljno je da se napise samo jedan izvestaj. Dogovorite se pre meca ko ce da napise. Ja cu posle toga upisivati rezultate u tabelu. Mozete odmah igrati dva meca ako imate vremena.
Evo linka ka tabeli .
http://nozs.leaguerepublic.com/
Srecno svima !!!
Evo linka ka tabeli .
Srecno svima !!!
Sezona je pocela !!!!
Slobodno mozete krenuti sa igrom. Svoje timove napravite u ML offline sacuvate team data, dogovorite se sa protivnikom i to je to. Neka pobedi bolji. Nemojte se svadjati jer je ovo samo igra. Dogovorite se ko pise izvestaj na kraju meca. Sto se mene tice mozete igrati sa iskljucenim povredama ali to ne znaci da mozete da se bijete.
Srecno i neka pobedi najbolji!!!
Slobodno mozete krenuti sa igrom. Svoje timove napravite u ML offline sacuvate team data, dogovorite se sa protivnikom i to je to. Neka pobedi bolji. Nemojte se svadjati jer je ovo samo igra. Dogovorite se ko pise izvestaj na kraju meca. Sto se mene tice mozete igrati sa iskljucenim povredama ali to ne znaci da mozete da se bijete.
Srecno i neka pobedi najbolji!!!
E ovako samo na brzinu pre svega zelim svima puno srece u ovom takmicenju i neka nam bude svima u podsvesti samo ovo....

bata bogdan- Ako sam LUD nisam BLESAV

Pendula30- Nije vise zelembac

Pocela je prva zvanicna sezona na Loca People forumu
U prvom mecu koji je odigran sastali su se FC Otelul i Tottenham Hotspur.
FC Otelul 1 - 3 Tottenham Hostpurs
Kartoni :/

GG Cercil.
Da iskoristim priliku i da se svima Vama zahvalim na ucescu u nasoj manager ligi, da Vam pozelim uspesnu sezonu bez svadja i prepirki. Da nas Konami ne maltretira sa njegovim glupavim reakcijama ali na to se ne moze uticati. Srecno svima!!!
Jos jednom rezultate i tabelu mozete pratiti na sledecem linku !!!
U prvom mecu koji je odigran sastali su se FC Otelul i Tottenham Hotspur.
FC Otelul 1 - 3 Tottenham Hostpurs
Kartoni :/

GG Cercil.
Da iskoristim priliku i da se svima Vama zahvalim na ucescu u nasoj manager ligi, da Vam pozelim uspesnu sezonu bez svadja i prepirki. Da nas Konami ne maltretira sa njegovim glupavim reakcijama ali na to se ne moze uticati. Srecno svima!!!
Jos jednom rezultate i tabelu mozete pratiti na sledecem linku !!!
a zasto pendula vodi dva tima
i milan i moj mancester 
vaske84- Чича

Evo ja i Vaske84 smo odigrali dvomec mnogo zanimljiv,dje sam ja dobio 3:2 ,a i on identicnim rezultatom
sto je po meni najrealnije
GG tebra i mnogo dobro igras,cuvajte se ostali menageri 
FC Otelul 3 - 2 Manchester United

Zuti karton: Nesta (FC Otelul)
Manchester United 3 - 2 FC Otelul

Kartoni: /
FC Otelul 3 - 2 Manchester United

Zuti karton: Nesta (FC Otelul)
Manchester United 3 - 2 FC Otelul

Kartoni: /

cercil- Partimanijak

Mozda nije mesto da to ovde pisem, ali mozda bi bilo bolje da se ne igraju odmah dvomeci. Nekako je interesantnije kad imamo rezultate na polusezoni i na kraju. Sa svakim odigras jedan mec, a onda revanse. Ovako fali nesto, izgleda kao cisto odradjivanje posla. Ono mi je nekako bas liga. Ne zamerite Cercil i Vaske nije ovo kritika za vas, vec predlog za dalje. Mislim da ce tako biti lepse, ali ipak svi imaju pravo na misljenje.
Pendula30- Nije vise zelembac

Sve je to lepo ali evo i mog misljenja. Liga bi bila zanimljivija ali ja nemam vremena da sad razvrstavam po kolima i da editujem . Stvarno jako malo vremena ima ali se trudim da Vi to ne osetite. Ako neko moze da vodi racuna o tome ja bih mu bio zahvalan pa neka izvoli. Neka smisli koncept po kome ce se to raditi. Kada ce biti polusezona. Kada ce izbacivati kola . Ova liga jeste zamisljena za opustanje i odigravanje meceva. Svi imamo svojih poslova koje nekada ne mozemo da odstranimo ili da ih zaobidjemo. Ako sam tu i ako je moj protivnik tu zasto da ne odigramo odmah dvomec. Lia ce se rpe zavrsiti. Nece se niko cekati da iodigra neki mec zaostatka. Kako hocete i kako zelite. Samo mi javite da znam kako ste odlucili. Sad cu otvoriti i novu temu, izglasajte i izjasnite se, vecina nosi pobedu.
(fantaz) vs
(makki22) 0:4
: Shakhtar: Mphela x2, Weiss, Yeste; /

Mphela pokazuje da je odlicna zamena za Drogbu kad je ovaj neraspolozen. Za 7 minuta postize 2 gola
Svima srecno u ovoj ligi, bez nerviranja i ispada nekih, dosli smo da se zabavimo, a ne da se svadjamo !

makki22- Guy not to mess with

2.utakmica
Shakhtar (maki22) - FC Barcelona (fantaz) 3 - 2
Karton(Shakhtar): Armand
Kakva utakmica, za razliku od prve gdje smo bili izgubljeni u taktikama i na terenu.
Rano primamo gol, ne sluti na dobro, Drogba ubica zabija.
Ubrzo se vracamo kad Totti zabija, do kraja jos po koja prilika na obje strane, ali golmani na zadatku.
U drugi dio ulazimo sigurno i to rezultira jos jednim pogotkom Tottija, sve do neke 74 min. kad brzina i snaga Drogbe izlazi pred golmana i zabija za 2-2.
Do kraja obojica idemo na sve ili nista i iz jedne duge lopte napred moj biser u obrani Miguel preskace oko lopte i mice se od nje, vec smo obojica bili sigurni da je njegova, ali cuda Konamijeva dovode loptu do Utake kojemu nije problem zabiti iz te blizine.
Bez obzira na rezultat dobra utakmica maki, sretno dalje...
A mi na trening i vjezbanje

Shakhtar (maki22) - FC Barcelona (fantaz) 3 - 2
Karton(Shakhtar): Armand
Kakva utakmica, za razliku od prve gdje smo bili izgubljeni u taktikama i na terenu.
Rano primamo gol, ne sluti na dobro, Drogba ubica zabija.
Ubrzo se vracamo kad Totti zabija, do kraja jos po koja prilika na obje strane, ali golmani na zadatku.
U drugi dio ulazimo sigurno i to rezultira jos jednim pogotkom Tottija, sve do neke 74 min. kad brzina i snaga Drogbe izlazi pred golmana i zabija za 2-2.
Do kraja obojica idemo na sve ili nista i iz jedne duge lopte napred moj biser u obrani Miguel preskace oko lopte i mice se od nje, vec smo obojica bili sigurni da je njegova, ali cuda Konamijeva dovode loptu do Utake kojemu nije problem zabiti iz te blizine.
Bez obzira na rezultat dobra utakmica maki, sretno dalje...
A mi na trening i vjezbanje

fantaz- Veteran - Més que un club

Evo odigrali smo ja i Maki dvomec,dosta zanimljiv,meni je islo ,njemu i ne tako,ali najvaznije je da se igramo i zezamo... Maki tebra moj extra igras(Drogba je majka u spic)
zivio mi brate moj i srecno u nastavku 
Evo rezultata i slika iz druge utakmice dje sam ja domacin,Maki ce postavit iz prve...
FC Otelul (cercil) vs Shakhtar (makki22) 3:2

Nema kartona
GG Makki22 jos jednom
Evo rezultata i slika iz druge utakmice dje sam ja domacin,Maki ce postavit iz prve...
FC Otelul (cercil) vs Shakhtar (makki22) 3:2

Nema kartona
GG Makki22 jos jednom

cercil- Partimanijak

(makki22) vs
(cercil) 1:5
: Shakhtar: Drogba; Otelul: Cossu, Heskey x2, Own goal, Riquelme 

Auuu svaka cast Cercile, razvalio si me posteno, realan rezultat skroz, ja ne znam sta mi bi, a protivnik je odigrao na vrhunskom nivou sto potvrdjuje i rezultat, GG cercil i da nastavis da gazis tako!
PS Jbg cercil nemaju sliku sa dresom i grbom pa nisam mogao staviti

makki22- Guy not to mess with

Auxerre (ax) - Tottenham (mihajlodc) 0:1
Kartoni:
Golovi:
Asitencije:

Kartoni:
Golovi:
Asitencije:

ax- Nije vise zelembac

Zakazala mi je tehnika pa nisam uzeo SS sa ovog meca.
Da me unapred neko pita, hoces li da ti pisemo neresen rezultat protiv ax-a momentalno bih pristao i bez razmisljanja prihvatio ponudu. Koliko a i on imamo tvrdih utakmica pa to je nenormalno. Veceras sam imao toliko srece u ovim mecevima da to nije bilo bas realno. Uvek protiv njega odigramo onako tvrdo i taktika dolazi do izrazaja. Isto kao u duelima velikana engleskog fudbala. Veceras je sreca bila na mojoj strani i ja sam izasao kao pobednik ali na ovom mecu nisam ni nereseno zasluzio. Ax svaka cast na odigranim mecevima.
Da me unapred neko pita, hoces li da ti pisemo neresen rezultat protiv ax-a momentalno bih pristao i bez razmisljanja prihvatio ponudu. Koliko a i on imamo tvrdih utakmica pa to je nenormalno. Veceras sam imao toliko srece u ovim mecevima da to nije bilo bas realno. Uvek protiv njega odigramo onako tvrdo i taktika dolazi do izrazaja. Isto kao u duelima velikana engleskog fudbala. Veceras je sreca bila na mojoj strani i ja sam izasao kao pobednik ali na ovom mecu nisam ni nereseno zasluzio. Ax svaka cast na odigranim mecevima.
Tottenham Hotspurs 1 - 0 AJ Auxerre
bez kartona
bez kartona
Auxerre (ax) - Otelul (cercil) 0:2
Kartoni:
Golovi:
Asitencije:

Kartoni:
Golovi:
Asitencije:

ax- Nije vise zelembac

Odigrasmo ja i Axx dvomec,veoma zanimljiv,Axx pokazao da je mozda i bio bolji u ovom dvomecu ali nije imao srece, drugi mec on vodio i ja preokrenuo u drugo poluvrijeme,mec sa malo suteva 4-4 igralo se tvrdo sa malo sansi... GG tebra,vazno je da se druzimo i igramo...
FC Otelul (cercil) vs Auxerre (ax) 2:1

Nema kartona
FC Otelul (cercil) vs Auxerre (ax) 2:1

Nema kartona

cercil- Partimanijak

samo vi bušite axa, pa kad mu ja dođem on će da mi naplati za sve. 

urosinho- Nije sve u svemu

urosinho wrote:samo vi bušite axa, pa kad mu ja dođem on će da mi naplati za sve.
Ne brini se druze moj ....pa mene ce svi da buse sa golovima xaxaxaxax....ovde vazi parola bitno je ucestvovati a rez manje vise xexexexe

bata bogdan- Ako sam LUD nisam BLESAV

Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 
Similar topics» Football Manager 2012-SKIDROW
» Season 25, Race 2, Fuji GP (Јапан)
» Season 25, Race 4: Yeongam GP (South Korea)
» Kraljevski poredak
» Lucky Star season 2
» Season 25, Race 2, Fuji GP (Јапан)
» Season 25, Race 4: Yeongam GP (South Korea)
» Kraljevski poredak
» Lucky Star season 2
Page 1 of 6