Loca People
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sve vezano za forum
Loca People Manager League - predlozi i kritike EmptyThu Apr 19, 2012 7:18 pm by vaske84

» Loca People najlepsi pogodak
Loca People Manager League - predlozi i kritike EmptyTue Jan 17, 2012 12:47 am by Pendula30

» Predlog za nove clanove
Loca People Manager League - predlozi i kritike EmptySat Jan 14, 2012 8:43 pm by vaske84

»  Loca People Manager League - Season 1
Loca People Manager League - predlozi i kritike EmptyWed Jan 04, 2012 9:44 am by bata bogdan

» Sve vezano za PES
Loca People Manager League - predlozi i kritike EmptyTue Dec 27, 2011 3:08 am by fantaz

» Dogovaranje termina
Loca People Manager League - predlozi i kritike EmptyMon Dec 26, 2011 10:24 pm by fantaz

» Loca Pictures
Loca People Manager League - predlozi i kritike EmptyMon Dec 26, 2011 2:13 pm by bata bogdan

» GOALUNITED
Loca People Manager League - predlozi i kritike EmptySun Dec 25, 2011 5:42 am by bata bogdan

»  FC Barcelona
Loca People Manager League - predlozi i kritike EmptySun Dec 18, 2011 8:29 am by fantaz

November 2024
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Top posters
mihajlodc (129)
Loca People Manager League - predlozi i kritike Vote_lcapLoca People Manager League - predlozi i kritike Voting_barLoca People Manager League - predlozi i kritike Vote_rcap 
bata bogdan (103)
Loca People Manager League - predlozi i kritike Vote_lcapLoca People Manager League - predlozi i kritike Voting_barLoca People Manager League - predlozi i kritike Vote_rcap 
cercil (44)
fantaz (44)
makki22 (36)
Pendula30 (34)
vaske84 (31)
urosinho (18)
Spale (13)
ax (9)

Loca People Manager League - predlozi i kritike

+4
Pendula30
makki22
bata bogdan
mihajlodc
8 posters

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Loca People Manager League - predlozi i kritike Empty Loca People Manager League - predlozi i kritike

Post by mihajlodc Sun Nov 27, 2011 9:39 am

Napravicemo jednu manager ligu sa sto prostijim pravilima. Onako za dusu da odigramo kako mislimo da bi trebala da se odigra liga. Da cujem pop vasem misljenju sta treba da se odradi i kako. Da napravimo jasna pravila i da po njima igramo.

Last edited by mihajlodc on Tue Dec 06, 2011 7:42 pm; edited 3 times in total
mihajlodc
mihajlodc
Admin
Admin

https://locapeople.serbianforum.info

Back to top Go down

Loca People Manager League - predlozi i kritike Empty Re: Loca People Manager League - predlozi i kritike

Post by mihajlodc Sun Nov 27, 2011 9:19 pm

1. Jedan od predlozenih klubova
2. Jednokratna investicija anonimnog investitora u klub u iznosu od 40 miliona
3. Nema sponzora
4. Premije na kraju sezone na osnovu krajnjeg plasmana
5. Dodatne premije za pobede i neresene meceve ( 300k i 150k )
6. Dodatne premije za najefikasniju ekipu i ekipu sa najmanje primljenih golova
7. Bez plata i poreza
8. Penal : 1 zuti karton = 100k 1 crveni karton = 200 k
9. Bez video izvestaja i stadiona
10. Samo jedan prelazni rok i to na pocetku svake sezone
11. Bez planiranih kola i rasporeda , kao i do sad kad se nadjemo , odigracemo meceve
12. Ne mora svake sezone , svi da ucestvujemo u ligi , mozda ce neko da preskoci neku sezonu
13. Bez prenosenja ekipe u sledeci pes
14. Igra se do kraja ovog izdanja pesa
15. Kada se zavrsi jedna sezona , po dogovoru sa ucesnicima lige , odredjujemo pocetak nove sezone
16. Kupovina igraca je neogranicena ( tj mozete da kupujete , onoliko koliko Vam budzet dozvoljava )
17. Prodaja i otpust igraca ( 5 max po prelaznom roku )
18. Kada se otpusta igrac , dobija se trenutna vrednost igraca na TM-u
19. Bez penala ako igrac nije odigrao vise od 3 sezone u klubu
20. Ako igrac ima cenu na TM-u a u igri se zove drugacije , mozete ga kupiti ali da se utvrdi da je to taj ( visina , tezina i krstenica , po mogucstvu i slika oba roditelja )
21. Autor zadrzava pravo da dodatno ubaci neko pravilo ako bude bilo potrebno .
mihajlodc
mihajlodc
Admin
Admin

Back to top Go down

Loca People Manager League - predlozi i kritike Empty Re: Loca People Manager League - predlozi i kritike

Post by bata bogdan Sun Nov 27, 2011 10:46 pm

dobar dan zelim....i nek je sa srecom rodjo moj ovaj nas normalan forum...hvala na pozivu i samo da znas tu sam ako treba sta da se pomogne...aj u zdravlje svima nama sa ovog normalnog foruma :-)
bata bogdan
bata bogdan
Ako sam LUD nisam BLESAV
Ako sam LUD nisam BLESAV

Back to top Go down

Post by mihajlodc Tue Nov 29, 2011 3:33 am

E ovako liga bi se igrala kao i svaka druga i najvise posla ce nam otici na draft igraca. Planiram da odradimo ovo na sledecem principu.

- 80 miliona za igrace
- transfermarket za cene
- nema zakljucanih igraca tj mogu se kupiti svi igraci iz pesa ako imaju cenu na transfermarketu. Ukoliko mu je promenjeno ime, proveriti godine i visinu, to ako se slozi onda je to taj igrac.
- minimum je 16 igraca

Dogovorimo se ovde za termin kada bi nam svima odgovaralo da odradimo draft igraca. To zavrsimo za pola sata do sat, napravmo svoje ekipe u editoru i mozemo da se igramo. Ja cu da napravim tabelu na onom LR i amo da vodimo racuna o bodovima. Sto se tice igranja kola, nema onih 2-3 kola po nedelji vec kad se nadjemo nadjemo. Mozemo odmah, odigrati i dvomec. Bice otvorena jedna tema gde ce se pisati izvestaji. Dovoljan je samo ss gde se vidi rezultat. Manje vise svi igramo neki normalan fudbal bez faulova i bez kartona. Pravila su manje vise normalna. Nema nekih problema oko toga. Kupovina i prodaja igraca je otvorena, nema kazni i penala i to je to. Mislim da je to sasvim korektno.

mihajlodc
mihajlodc
Admin
Admin

Back to top Go down

Post by mihajlodc Tue Nov 29, 2011 11:55 pm

Imate otvoren Sub-forum Klubovi. Neka svako otvori sebi topic sa nazivom tima pod kojim ce igrati ovu ansu ligu.
mihajlodc
mihajlodc
Admin
Admin

Back to top Go down

Post by mihajlodc Wed Nov 30, 2011 10:27 pm

Dodao sam jako dobre i visoke premije. Mislim da nema potrebe da se limitiramo malim premijama. Ovo je manager liga, ljudi koji ucestvuju su igraci pre svega koji igraju fudbal. Nema nekih prevelikih sablonasa.

Imam predlog samo da se dva igraca ne mogu kupiti a to su CR7 i Messi. Sta mislite o tome? Mi ovde algano mozemo da obrnemo ligu za nedelju dana. Jer nas nema mnogo. Tako da ce dosta para biti u opticaju ovde.
mihajlodc
mihajlodc
Admin
Admin

Back to top Go down

Post by makki22 Wed Nov 30, 2011 10:30 pm

mihajlodc wrote:Dodao sam jako dobre i visoke premije. Mislim da nema potrebe da se limitiramo malim premijama. Ovo je manager liga, ljudi koji ucestvuju su igraci pre svega koji igraju fudbal. Nema nekih prevelikih sablonasa.

Imam predlog samo da se dva igraca ne mogu kupiti a to su CR7 i Messi. Sta mislite o tome? Mi ovde algano mozemo da obrnemo ligu za nedelju dana. Jer nas nema mnogo. Tako da ce dosta para biti u opticaju ovde.
Super je to, ja bi jos Ibrahimovica dodao, a nzm sta sa Eto'om i Patom... :S
makki22
makki22
Guy not to mess with
Guy not to mess with

Back to top Go down

Post by mihajlodc Wed Nov 30, 2011 10:57 pm

Ajmo da se dogovorimo da li da zabranimo neke igrace ili ne . Zarad lige ja bih par igraca zabranio.

1. CR7
2. Messi
3. Robben
4. Ribery
mihajlodc
mihajlodc
Admin
Admin

Back to top Go down

Post by Pendula30 Wed Nov 30, 2011 11:48 pm

Obavezno Pato

Pendula30
Nije vise zelembac
Nije vise zelembac

Back to top Go down

Post by makki22 Thu Dec 01, 2011 3:43 am

Ibrahimovic i Eto.
makki22
makki22
Guy not to mess with
Guy not to mess with

Back to top Go down

Post by vaske84 Sat Dec 03, 2011 9:12 am

slazem se za mesija ronalda riberija robena i pata. ibrahimovic i djene djene.. ali ovi su ludi.

vaske84
Чича
Чича

Back to top Go down

Post by Pendula30 Sun Dec 04, 2011 1:11 am

Ibrakadabra dobar, ali takvih ima dosta. Ovi su nenormalni i krecu se kao muve. Mislim da je ovaj spisak i bez Ibre dovoljan.

Pendula30
Nije vise zelembac
Nije vise zelembac

Back to top Go down

Post by mihajlodc Thu Dec 08, 2011 7:52 pm

Spale ce preskociti najverovatnije ovu sezonu. Ostaje jos samo da sredi
tim pa da ga objavimo u njegovoj temi. To cemo ja i on da odradimo ovih
dana. Mi ostali da se potrudimo da preko vikenda odradimo sto vise
meceva jer nam se uskoro blizi i manager liga na pes serbia pa da ne
zaostajemo kasnije svuda. A jos bi trebao i drugi deo sezone da krene u
pesito ligi.

Mali bonus dobijaju svi timovi po 5 miliona bonusa ako zavrsimo meceve do sledeceg petka. Sta mislite o tome?
mihajlodc
mihajlodc
Admin
Admin

Back to top Go down

Post by bata bogdan Thu Dec 08, 2011 11:31 pm

moze odlicno.....ja san vec mao prizdravio pa cu danas moci da pocnem da igram....
bata bogdan
bata bogdan
Ako sam LUD nisam BLESAV
Ako sam LUD nisam BLESAV

Back to top Go down

Post by fantaz Fri Dec 09, 2011 12:42 am

Ma samo igrajmo, a ti miha uplacuj na racune Loca People Manager League - predlozi i kritike H4q_mysmileys.org_respect037

Loca People Manager League - predlozi i kritike Y2r_mysmileys.org_work148
fantaz
fantaz
Veteran - Més que un club

Back to top Go down

Post by cercil Fri Dec 09, 2011 1:47 am

moze miha ja sam najblizi cilju haha da sto prije zavrsim Very Happy
cercil
cercil
Partimanijak
Partimanijak

Back to top Go down

Post by mihajlodc Wed Dec 14, 2011 7:15 am

Ajde sad ovde lepo da Vas cujem odnosno da procitam vasa misljenja. Raspravljacemo o pravilima koja su postavljena odnosno sta treba da se uradi. Molim vas da mi date vase predloge za sledece stvari:

1. Promena i dopuna pravila
2. Premije
3. Porezi na vrednost tima
4. Sistem takmicenja
5. Eventualno prosirenje lige

Zabrana kupovine pojedinih igraca je jako osetljiva stvar o kojoj ne znam da li je bilo poente pricati. Molim vas da mi predlozite i obrazlozite vas predlog. Sta i kako dalje. Ja imam jasno kako bi to trebalo odraditi i na koji nacin da se sprovede ali to nije fer prema svim igracima i zato necu nista preko kolena da odlucujem. Izvolite da diskutujemo do kraja prve sezone.
mihajlodc
mihajlodc
Admin
Admin

Back to top Go down

Post by bata bogdan Wed Dec 14, 2011 8:24 am

E ovako ajd da dam neki svoj predlog sto se tice ove nase lige Very Happy

-da se igra po kolima redovno
-da postoji prelazni rok na polusezoni
Ova ostala pravila su po meni skroz ok
2. Premije
-premije mislim da bi trebalo povecati zbog poreza
1.20mil
2.18mil
3.16mil
4.15mil
5.14mil
6.13mil
7.12mil
8.11mil
9.10mil
10.9mil
11.8mil
12.7mil
-e ovo je zanimljiv deo
Ukoliko budu dozvoljeni svi igraci da se kupuju da nema nikakvih zabrana e onda moj je predlog da ukoliko neko od nas npr ima recimo C.Ronalda i ukupna vrednost tima mu iznosi recimo 160mil da se placa dodatni porez na tim od ukupne vrednosti tima npr 5%...Da pojasnim , neka se napravi neka cifra za poreze na ukupnu vrednsot tima , sto vise vredi neciji tim veci porez sto manja vrednost tima manji porez...cisto zbog tih igraca itd...i naravno kesha
4. Sistem takmicenja
-da se igra kao redovna liga u stvarnom zivotu znaci po kolima redom
- ja sam za da se prosiri liga na max 14 igraca znaci da dovedemo jos 3 clana ovde...e pitanje je koga???
bata bogdan
bata bogdan
Ako sam LUD nisam BLESAV
Ako sam LUD nisam BLESAV

Back to top Go down

Post by makki22 Wed Dec 14, 2011 9:16 am

- Prelazni rok da se uvede
- Plate da se uvedu
- Mecevi po kolima
- Da se prosiri liga na 14 klubova

Toliko od mene.
makki22
makki22
Guy not to mess with
Guy not to mess with

Back to top Go down

Post by fantaz Wed Dec 14, 2011 12:15 pm

- ja sam i dalje da se ne dovode ovi igraci, oko kojih bi se vecina slozila
- moze i prelazni rok na polusezoni
- slazem se i ako se vecina odluci za raspored utakmica po kolima
2. Premije
- ako se i dopusti dovodenje ovih igraca, od kojih smo svi bili protiv, ja sam jos uvijek, onda smanjiti premije, uvesti poreze na vrijednost kluba,
- nisam za plate igracima jer to previse komplicira stvar, ovdje smo zbog igre i zajebancije, a ne da vodimo tolike evidencije i financije, moje misljenje
- kako sam naveo gore pod brojem 2. vredniji klub - veci porez, uvesti neku tablicu po vrijednostima kluba, toliki postotak poreza
4. Sistem takmicenja
-dvokruzno, polusezona, transfer period, kad bi bio parni broj igraca pa ubaciti i neki LOCCA KUP, znaci random parovi,pa ko koga dobije, dvije utakmice pobjednik ide dalje i tako sve do finala, u finalu jedna utakmica na produzetke i penale, pobjednik osvaja neku vecu lovu, izgubljeni manje love i vikend za dvoje u toplice. Very Happy
- naravno da bi trebalo prosiriti, ali ne pod uslovom da se dovede bilo tko, cast svakome, ali i sami znamo sta bi se pocelo desavati i do kuda bi to vodilo. Znaci pametno izabrati nekoga ili neke, slazem sa BB da bi idealno bilo 14 igraca, a ne uzeti i zvati samo da popunimo broj, jer to nije rjesenje, a poslije jebanja nema kajanja kaze ona stara izreka.
Neka vjece mudraca izabere bez ljutnje i svatko da svoj glas, ali da vecina izabire clana.

Last edited by fantaz on Thu Dec 15, 2011 5:00 am; edited 1 time in total
fantaz
fantaz

Back to top Go down

Post by cercil Wed Dec 14, 2011 2:29 pm

bata bogdan wrote:E ovako ajd da dam neki svoj predlog sto se tice ove nase lige Very Happy

-da se igra po kolima redovno
-da postoji prelazni rok na polusezoni
Ova ostala pravila su po meni skroz ok
2. Premije
-premije mislim da bi trebalo povecati zbog poreza
1.20mil
2.18mil
3.16mil
4.15mil
5.14mil
6.13mil
7.12mil
8.11mil
9.10mil
10.9mil
11.8mil
12.7mil
-e ovo je zanimljiv deo
Ukoliko budu dozvoljeni svi igraci da se kupuju da nema nikakvih zabrana e onda moj je predlog da ukoliko neko od nas npr ima recimo C.Ronalda i ukupna vrednost tima mu iznosi recimo 160mil da se placa dodatni porez na tim od ukupne vrednosti tima npr 5%...Da pojasnim , neka se napravi neka cifra za poreze na ukupnu vrednsot tima , sto vise vredi neciji tim veci porez sto manja vrednost tima manji porez...cisto zbog tih igraca itd...i naravno kesha
4. Sistem takmicenja
-da se igra kao redovna liga u stvarnom zivotu znaci po kolima redom
- ja sam za da se prosiri liga na max 14 igraca znaci da dovedemo jos 3 clana ovde...e pitanje je koga???

Slazem se u potpumosti sa bogijem i sa vecinom uglavnom 14 je idealno za ligu , ja imam par predloga ko je ok a da ga dovedemo tj neka svako da svoj predlog (naravno uvijek sam za vladara jer je to moj brat od kojeg niko nikad nece odje imat problema,dezurna budala ako nabavi cd,cevali ok lik redovan uvijek je tu a i moze da pomogne da upane u upravu,takodje i kostavth je skroz ok lik i vazda je korektan bio (radi dresove,mogao bi da pomogne takodje oko izrade dresova ako bi ikad dosli na tu varijantu sa patchom) i tako ima jos 1 ili 2 lika ali necu da sirim spisak to je to od mene Very Happy
cercil
cercil
Partimanijak
Partimanijak

Back to top Go down

Post by mihajlodc Wed Dec 14, 2011 7:21 pm

Igraci koje necemo uvoditi u ligu su:

1. Messi
2. CR
3. Pato
4. Villa
5. Robben
6. Riberi
7. Lavezzi
8. Ibrahimovic

Ovo su igraci sa izrazenim SM karticamo koje ne mozes zaustaviti tokom 90 minuta.

- Uvodimo raspord kola i transfer period na polusezoni
- Uvescemo i poreze na vrednost tima
- Premije ce za sad ostati iste

Porezi :

do 100 miliona - tax free
100 - 110 - 3%
110 - 125 - 4 %
125 - 150 - 5 %
150 - ... - 6 %

- Posto se uvodi i transfer period na polusezoni onda bi na polusezoni trebalo ograniciti broj dovodjenja i prodaje igraca. Jer cemo se uhvatiti da na svakih 10 meceva promenimo ceo tim.

Sto se zabrane igraca tice, napisao sam koji se igraci ne dovode. Danas ce izaci novi konami pec koji treba da otkloni problema sa SM igracima i LDR igracima. Da li ce u tome uspeti videcemo. Ukoliko uspeju onda odlicno. Mozemo i da redukujemo imena sa spiska, nekog da pustimo da se igra ukoliko se nesto promeni.

Nastavite sa diskusijom i predlozima slobodno.
mihajlodc
mihajlodc
Admin
Admin

Back to top Go down

Post by makki22 Wed Dec 14, 2011 9:40 pm

- Maksimum 3 igraca da se kupe za vreme transfer perioda, isto toliko se i sme prodati. Oni igraci koji nemaju klub u PES-u, maksimalno 1 da se dovede. Mogli bi jos premije za nabolju odbranu i najbolji napad. Neka iznose svaki po 2,5m.
makki22
makki22
Guy not to mess with
Guy not to mess with

Back to top Go down

Post by Pendula30 Thu Dec 15, 2011 4:45 am

Da se ukljucim u raspravno vece i da dam podrsku za odredjene ideje.
Kao prvo podrzavam Mihajla za odluku da zabrani dovodjenje navedene grupe igraca. Takodje mi se svidja i odnos poreskih stopa.
Fantaz je dao dobar predlog kad su u pitanju ekonomski aspekti, ostaviti samo porez na klubove, a plate zajebati i ne komplikovati previse (igra je ono sto nam treba).
I na kraju podrska za Makkijev predlog za ogranicenje broja igraca u transfer periodu.
Toliko od mene, odoh da se igram. Basketball

Pendula30
Nije vise zelembac
Nije vise zelembac

Back to top Go down

Post by Spale Thu Dec 15, 2011 2:02 pm

Ja se slazem kako god da okrenete Very Happy Uvek cu da nadjem nesto da nekog jebendisem... hahahaha... Sad ozbiljno sve dosad pisano mi se cini ok... Kad budete ubacivali igrace imajte Luc-a u vidu... Korektan je maksimalno...

Spale
Member of Muy Loca Team
Member of Muy Loca Team

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics