Predlog za nove clanove
+6
Spale
fantaz
vaske84
bata bogdan
urosinho
mihajlodc
10 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Predlog za nove clanove
First topic message reminder :
Napisite koga bi mogli da pozovemo na ovaj forum. Kada se svi budu registrovali ja zatvaram prijave pa cemo posle nove clanove da zovemo lagano. Nema potrebe da sirimo ovo previse. Dovoljno za jednu mini ligu pa da vidimo ko kolko ume.
Napisite koga bi mogli da pozovemo na ovaj forum. Kada se svi budu registrovali ja zatvaram prijave pa cemo posle nove clanove da zovemo lagano. Nema potrebe da sirimo ovo previse. Dovoljno za jednu mini ligu pa da vidimo ko kolko ume.
Re: Predlog za nove clanove
Ligu cemo od 15.01.2012 a sto se clana tice vodjen sam logikom da svako zasluzuje neku novu priliku. Izbecen je iz svih takmicenja sa pes serbia. ovo neka mu bude prilika da shvati da je ovo zajebancija i da se ne shvata sve toliko ozbiljno. neka ovde nauci da postuje protivnika. Ako to ne nauci, lako se moze izbaciti sa foruma. Ali vreme ce reci.
Nekima se ocito ne svidja sto sam ovdje dosao, jbg ja tu ne mogu sad nista da uradim al eto vremenom sam gotovo siguran u suprotno. Ja se iskreno nadam da cemo se zabaviti...
Matija- Nije vise zelembac
Nek si ti nama dosa... ako nesto zaseres naj si jebo jeza u ledja
Spale- Member of Muy Loca Team
Sme li se znati sada sto matija nece igrati ovde na ovom forumu...ja prvi jesam bio protiv a posle sam promenio misljenje i mislim da bi trebao da igra.....zivnuo bi malo chat ovde....dajte mu sansu jebiga.....kad je vec dobio link odavde pa nek se pokaze prijateljskim utakmicama pa onda neka se ostali javno izjasne opet....neka shvati da je ovo zezanje i lepo druzenje.....toliko od mene....mihajlodc wrote:Matija ipak nece ucestvovati na ligama sa ovog foruma.
kad vec pozivamo nove clanove ajde onda lepo svi javno da se izjasnimo za koga jesmo a za koga nismo...mislim da smo ipak ovde odabrani i da ne treba da krijemo bilo sta od samih sebe.....
Last edited by bata bogdan on Wed Jan 11, 2012 12:18 pm; edited 1 time in total
bata bogdan- Ako sam LUD nisam BLESAV
Ja se slazem sa Bogijem potpuno... Ispravite me ako gresim, ali mislim da Matija samo Urosinhu ovde smeta... Moje neko misljenje je da bi zajebancija sa Matijom zivnula ovaj forum... Takodje Matiju ljudi ne razumeju kako bi trebalo, pa njegovu zajebanciju previse ozbiljno tumace... Mene sad zivo zanima zasto i ko nije da on dodje ovde... Ajd bas da vidim jel se igramo gluvih telefona i dalje ili ce neko nesto da napise...
Samo vi mene prcajte. Ali ako mozete uhvatite me za sisu. Volim da me neko drzi za sisu dok me jebe.
Edit
Nadam se da je dovoljno otvoreno bilo i da je poruka jasna. Pa sad izvolite dogovarajte se sta i kako za dalje. Samo me kontaktirajte kad odlucite.
Edit
Nadam se da je dovoljno otvoreno bilo i da je poruka jasna. Pa sad izvolite dogovarajte se sta i kako za dalje. Samo me kontaktirajte kad odlucite.
Matija da igra sa nama popravio se u zadnje vrijeme i vide se promjene,ali prvi kiks koji napravi ja ga selim iz pg-a hahahah
cercil- Partimanijak
mihajlodc wrote:Samo vi mene prcajte. Ali ako mozete uhvatite me za sisu. Volim da me neko drzi za sisu dok me jebe.
Edit
Samo reci kad si slobodan i stize onaj Bogijev iz NS da te zvekne
Ok dogovorite se ko je za ko je protiv neka vecina pobedi i samo mi javite sta ste odlucili. Ja vam se u odluku nemesam.
Ovo je sad samo vasa odluka. .
Ja ispadam neozbiljan ovde dok menjate price iz dana u dan. Cas ste za, cas ste protiv.
Ovo je sad samo vasa odluka. .
Ja ispadam neozbiljan ovde dok menjate price iz dana u dan. Cas ste za, cas ste protiv.
ja ovde osim onog glasanja nisam video javnu diskusiju oko gore pomenute teme.
vaske84- Чича
vaske dugo si vec tu da znas sta se desava, a znas i Matiju pa samo reci svoje misljenje.
Miha, sto ti je rekao Bogi, ako si mu vec dao link onda ga zadrzi na forumu. I ja sam u onom glasanju rekao da ne treba da igra. Pricao sam malo na pes srbija i obecao je da nece praviti gluposti, a sada videcemo. Ako me ispali nije ni prvi ni poslednji. Mislim da ga treba pustiti da ucestvuje. Ja sam za.
Miha, sto ti je rekao Bogi, ako si mu vec dao link onda ga zadrzi na forumu. I ja sam u onom glasanju rekao da ne treba da igra. Pricao sam malo na pes srbija i obecao je da nece praviti gluposti, a sada videcemo. Ako me ispali nije ni prvi ni poslednji. Mislim da ga treba pustiti da ucestvuje. Ja sam za.
Pendula30- Nije vise zelembac
Svi mi kadkad gresimo, decko je mlad i testosteroni divljaju, ja osobno sa Matijom nikad nisam imao problema kao ni sa kime sa ovog foruma. Mislim da svatko zasluzuje da se pokaze kakav je kao covjek i kao igrac pa tako i Matija, neka decko igra pa neka dokaze svima.
Eto to je moje misljenje.
Eto to je moje misljenje.
fantaz- Veteran - Més que un club
Ok neka matija dodje i neka igra. Poruka je jasna kao dan. Nema tu sta da se raspravlja niti da se pise vise. Matija, ti i spale spakujte sebi timove ili cete naslediti vec postojece ako Vava, uroshinho ili ja odlucimo da ne igramo. To sto ja mozda necu igrati nije odluka vezana za matiju vec probleme koje imam na privatnom planu. A povrh svega mi je i ceo pes 2012 online deo pao na pleca na pes serbia. Dogovarajte se, kad vam odgovara da krene nova sezona, kad ce prelazni rok i slicne price.
Ma ja samo kazem da nisam video raspravu! nek igra sto se mene tice.. sa njim problema imao nisam zaista. mislim da ni jednu utakmicu nisamo odigrali. naravno ako pocne da pravi probleme, opet kazem ne znam koje su vrste, onda mu se treba zahvaliti i za ubuduce znati kakav je. Elem, nek igra decko ako kaze da se popravio, tj ako i vi kazete, pa i nije mu miha dzabe dao link... Nego jedva cekam pocetak sledece sezone! pa bi zaista bilo lepo da se dogovorimo nekada oko prelaznog roka i pocetka. Bilo bi isto tako lepo da se raspodele neke obaveze... tipa irganizacija utakmica, statistike, ali ovo je za drugu temu.. i da СРЕЋНА НОВА ГОДИНА СВИМА!!!! Све најбоље жели вам Чича Васке ))
Михо ако могу овде несто да урадим и помогнем реци само!!
Михо ако могу овде несто да урадим и помогнем реци само!!
vaske84- Чича
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2