MatijaPG DA ili NE !!!
+3
bata bogdan
makki22
mihajlodc
7 posters
Page 1 of 1
Da li da dovedemo MatijuPG
MatijaPG DA ili NE !!!
Obecao sam matiji da cu da organizujem jedan poll da li da ga dovedemo ovde ili ne. izvolite i glasajte kako vi odlucite tako ce biti. Da ne bi bilo kako ja radim na svoju ruku.
Re: MatijaPG DA ili NE !!!
Stavio sam DA samo zato sto nam fali 1 za 12 timova i nizboceg drugog...
makki22- Guy not to mess with
Zarad parnog broja stvarno nam nije u interesu da dovodimo u pitanje samu ligu. Dobro razmislite pri ovoj odluci.
Veliko NE , iz razloga sto nam ovde nije potrebna svadja i prepucavanja a znate svi vec kakav je .......
bata bogdan- Ako sam LUD nisam BLESAV
Poslednje kolo u premijeru u poluvremenu kažem mu "samo nemoj da izlaziš" zbog procenta, a on meni majku u kombinaciji sa svim mogućim psovkama, kao da sam mu ne znam šta rekao, i onda ipak izađe. Toliki stepen nekulture ne mogu da podnesem, i ne znam zašto ga i na pes-serbia tolerišu uopšte. Drugo, on i ja smo do poslednjeg kola na pes serbia jednom odigrali, prošle godine, i tad je varao, onako džukački, dogovorili se da biramo na kocku iz tri puta, meni Tajland a on iz četvrtog Nemačku, a sam je predložio kocku do tri puta. Mihajlodc, možeš slobodno da mu kažeš da neće igrati i da ga lično Uroš pozdravlja.
urosinho- Nije sve u svemu
zbog njegovih ispada treba razmislit...
cercil- Partimanijak
Matija nije los momak, ali mi se cini da je malo konfliktan. Licno ja sa njim nisam imao nekih velikih problema (istina, ponavljali smo neke meceve), ali mislim da su mu bodovi u igri jako vazni i da fudbal jos ne shvata kao zabavu. Ipak smo se skupili i jedni druge predlagali zbog takvog odnosa prema igri. Dobar je momak za neko zezanje, ali za ovo drustvo mozda malo naporan kada je igra u pitanju. Ipak NE.
Pendula30- Nije vise zelembac
Zao mi je da u ovako malobrojnoj zajednici odbijamo nekoga.I ako stvarno jeste sve kao sto ste rekli,meni se cini da on ako sve ovo procita mozda i skapira.Ja sam iz Cg i pogadjam da si sa Konika, Matija,ili bar da si iša' u mašinsku ali ovo je samo igrica pa ljudi ne vole kad neku psuje i kada nije fer.
(trenutno se osjecam kao u završetku epizoda saut parka-i think we all've learned smthng today...)(sledeca scena je ,naravno onaj kratak kadar kad smo ga ipak pustili da igra i on opet izlazi, a mi kukamo:/ )
(trenutno se osjecam kao u završetku epizoda saut parka-i think we all've learned smthng today...)(sledeca scena je ,naravno onaj kratak kadar kad smo ga ipak pustili da igra i on opet izlazi, a mi kukamo:/ )
VAVA- Nije vise zelembac
Ajde onaj jedan glas za DA, stavite za NE, to je moj, jbg nisam razmisljao pa reko da budem dobar co'ek da stavim DA, al kad bolje razmislim nista on nije zasluzije da mu kazem DA, tkao da molicu lepo da se ukloni glas
makki22- Guy not to mess with
U principu decko nije los bar ono kao za zezanje ali najveci je problem sto on shvata samu igru previse ozbiljno i onda pocne da provocira i da se svadja...a isto bi tako i ovde uradio....i vecina ovde zna da je svuda uvek bio banovan i dobijao zabrane samo zbog svadje i provociranja.....da vecina odluci da je za da dodje ovde ne bih se uopste bunio....al opet ponavljam veliko NE za njega ovde
bata bogdan- Ako sam LUD nisam BLESAV
Mali ne dolazi ovde na forum, odlucila je vecina. Ne trebaju mi ovde svadje i rpepirke.
Page 1 of 1