Predlog za nove clanove
+6
Spale
fantaz
vaske84
bata bogdan
urosinho
mihajlodc
10 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Predlog za nove clanove
Napisite koga bi mogli da pozovemo na ovaj forum. Kada se svi budu registrovali ja zatvaram prijave pa cemo posle nove clanove da zovemo lagano. Nema potrebe da sirimo ovo previse. Dovoljno za jednu mini ligu pa da vidimo ko kolko ume.
Re: Predlog za nove clanove
hvala na pozivu!
urosinho- Nije sve u svemu
konacno opet velika draz igranja ove ugre i to sa pravim ljubiteljima ove igre i pre svega koji pistuju fer plej i lepotu igranja a ne kao tamo pojedini koji bi sve ucinili samo da dobiju 3 boda....svaka cast za ovaj potez...pun pogodak...
bata bogdan- Ako sam LUD nisam BLESAV
nema na cemu Uroshinho ovo je ona prica od prosle nedelje koju smo imali samo sam je sad realizovao na brzinu. Napravicemo mi nesto od ovoga.
rodjoooo moj ...kad pokrecemo menadzera ovde?
Videcemo, najverovatnije do kraja nedelje cu spremiti podlogu za sve. Mozda bi bilo ok da se pozove jos neki covek. Fantaz ce uskoro da se vrati pa pretpostalvjam da se prijavi ovde, axx takodje. Mozda bi trebali dovesti jos par ljudi, mozda makki-a ili ako imate nekog vaseg. Ti Uroshe pozovi vasu neka dodje neka se prijavi pa da se spremamo lagano za managera.
vaske dobro nam dosaooooo
Bolje vas nasaooooo
vaske84- Чича
Pozz svima,
evo mene miha opet za tobom i za dobrim i korektnim drustvom, hvala ponovo na pozivu, evo nisam bio kuci par dana, ali cim sam stigao vidim novosti. Nadam se da cemo se dugo druziti i da ce se osim utakmica zbog samih nas, pobjeda i poraza i ostalo moci raspravljati u duhu ferplaya i drugarstva.
Kako rekoh sretno svima i tebi miha na velikom koraku da u nekoliko mjeseci pokrenes dva puta stvari, nadam se da ovaj put sve bude kako treba, tu sam da pomognem samo pitaj, kao i ostali vjerujem.
evo mene miha opet za tobom i za dobrim i korektnim drustvom, hvala ponovo na pozivu, evo nisam bio kuci par dana, ali cim sam stigao vidim novosti. Nadam se da cemo se dugo druziti i da ce se osim utakmica zbog samih nas, pobjeda i poraza i ostalo moci raspravljati u duhu ferplaya i drugarstva.
Kako rekoh sretno svima i tebi miha na velikom koraku da u nekoliko mjeseci pokrenes dva puta stvari, nadam se da ovaj put sve bude kako treba, tu sam da pomognem samo pitaj, kao i ostali vjerujem.
fantaz- Veteran - Més que un club
Eeeee jebaci... Eo vam par predloga koga da zovete Makki22 (tog ako bude pravio probleme ja cu da eliminisem), Luc (on je car), Cercil (on gotivi celu nasu ekipu), Pendula30 (stara garda), Dezurnu Ludu (ako kupi pes obavezno), imas par novih likova koji su ok... Mislim da je Gawric zajebant, hodza je car, vaske je vec tu... Seticu se ja jos nekoga A mislim da bi pun pogodak bio da se mali Matija ubaci cisto da imamo koga ja i Bogi da razjebavamo... hahahahaha...
Spale- Member of Muy Loca Team
1. Makki22
2. Luc
3. Cercil
4. Pendula
5. Matija
Ove nove nebih jos uvek zvao. Mislim da nam je dosta i ovo sto imamo. Ali trebamo se svi sloziti oko spiska igraca koje treba dovesti , jer bi bilo glupo napraviti novi pes serbia ovde.
2. Luc
3. Cercil
4. Pendula
5. Matija
Ove nove nebih jos uvek zvao. Mislim da nam je dosta i ovo sto imamo. Ali trebamo se svi sloziti oko spiska igraca koje treba dovesti , jer bi bilo glupo napraviti novi pes serbia ovde.
Tooooooooooooooooooooooooo... jos samo jednu stvar je ostalo da mi resis... Posto nije vise zelembac nek bude Member of Muy Loca Team
Spale- Member of Muy Loca Team
Mozda bi se i mogla liga napravit 2 vs 2 dje bi se moja i spaleva ekipa zvala Loca Team (ili nzn kako vec)
EDIT : Da se zahvalim na pozivu Spalu i Mihajlu i da pozdravim sve vas koji ste tu,mala ali odabrana ekipica
EDIT : Da se zahvalim na pozivu Spalu i Mihajlu i da pozdravim sve vas koji ste tu,mala ali odabrana ekipica
cercil- Partimanijak
De ste ribe, stigao akvarijum
makki22- Guy not to mess with
Sve pohvale na ideji da se napravi mesto za igru sa manje ucesnika, ali i na izboru kandidata. Da se PES igra zbog ljubavi prema igri, a ne zbog klanja za bodove. Onako usput Maki, avatar ti je vrh.
Pendula30- Nije vise zelembac
Jesam malo vremena proveo igrajuci na pes serbia tj ligu tamo. ali sam jako brzo shvatio ono o cemu su mi ljudi pricali. bata bogdan i mihajlo pre svega, tako da me ne cudi da je ovo uzelo maha! Mnogo mi se dopada ono pravilo, ako se ustanovi da se igra ne simpaticno 5 mil. odma
vaske84- Чича
Posle posldenjeg ispada koji je matija imao na pes serbia ja ga ovde ne bih zvao. Pokusavam da pobegnem od toga koliko mogu a da prizivam nesrecu ne zelim. Sa nekima ovde je dobar a sa nekima ne i ne zelim da dovodim ljude ako se mi ne slozimo svi za to. A sto se malog tice mislim da je svaki komentar suvisan.
Ma izbegavaj Matiju, uvek je pravio probleme, nije nijedna sezona na pes serbia prosla da on nesto ne sjebe.
PS @ Pendula, Joey legenda
PS @ Pendula, Joey legenda
makki22- Guy not to mess with
Novi clan VAVA i on ce ucestvovati u nasoj ligi. Odlican i fer igrac. Dobrodosao i nakaci se uroshu na grbacu da ti objasni sve sto treba. Pozz!!
VAVA Dobro nam dosao u elitno odabranu ligu
Toja je novi clan foruma, kako bi popunili broj ljudi a uskoro ce doci i matija. matiji je ovo proba i ukoliko bude napravio i sitnu gresku leti odavde. Sa pravilima je upoznat i sve zavisi od njega.
aj nadam se da nisi pogrijesio sa odabirom ali cisto sumnjam. i nadam se da brzo pocinje liga !!!
cercil- Partimanijak
Nadam se i ja, ali sa zadrskom kao i Cercil. Postovao sam ja u mojoj temi za manager na pes srbija, a zemo to zna.
Pendula30- Nije vise zelembac
Hmm....malo sam iznenadjen ovim potezom...samo cu to da kazem...
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2