Loca People Manager League - Season 1
+5
cercil
vaske84
Pendula30
bata bogdan
mihajlodc
9 posters
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Loca People Manager League - Season 1
First topic message reminder :
Odigrani mecevi:
- FC Otelul 1 - 3 Tottenham Hotspurs
- FC Otelul 3 - 2 Manchester United
- Manchester United 3 - 2 FC Otelul
Last edited by mihajlodc on Wed Dec 07, 2011 8:43 pm; edited 1 time in total
Re: Loca People Manager League - Season 1
hahaah a dje tebra moj,sad sam sa kepom 2-2 odigrao i to mi daje golove na bag situacijama sa 40 metara https://youtu.be/aRxO-IRIqi0 a na bpl sam sad pruzeo menager tim u 1 ligu ,pa vodim tim u 1 classic ligu pa imam obaveza dosta ali na bpl mi extra ide za razliku od pes serbia,dje mi udineze ne lezi uopste i svi me karaju...odje kad dpdjem mi je milina igrat
cercil- Partimanijak
Ma svi znamo da Kepa daje golove na bagove, tako da opusteno znamo da on pojma nema, da nema bagova u igrici mesto onih 12 pobeda bilo bi 12 izgubljenih, a na BPL gledam imas PSG, kontam ima da ih karas ko nas ovde
makki22- Guy not to mess with
Nadam se da se ovde bar nece davati takozvani BAG golovi....
bata bogdan- Ako sam LUD nisam BLESAV
sad sam preuzeo psg prije 2,3 kola i dobro mi ide prejak je psg>..a ni da bog da se pocnu davat oni golovi kepini
cercil- Partimanijak
ax- Nije vise zelembac
Pa evo i izvestaja za moj i Urosev mec.
Uroseva pobeda i to zasluzena. Posle moje pocetne inicijative koja je trajala od prethodnog meca sa njim (njegov post), Uros je preuzeo kajase i pokazao ko je gazda na terenu. Urose svaka cast. GG.
rez 1:0 za Urosa.
SS greskom nisam uzeo, kartona nije bilo.
Uroseva pobeda i to zasluzena. Posle moje pocetne inicijative koja je trajala od prethodnog meca sa njim (njegov post), Uros je preuzeo kajase i pokazao ko je gazda na terenu. Urose svaka cast. GG.
rez 1:0 za Urosa.
SS greskom nisam uzeo, kartona nije bilo.
Last edited by Pendula30 on Wed Dec 14, 2011 12:58 am; edited 3 times in total
Pendula30- Nije vise zelembac
bata bogdan wrote:Ne brini se druze moj ....pa mene ce svi da buse sa golovima xaxaxaxax....ovde vazi parola bitno je ucestvovati a rez manje vise xexexexeurosinho wrote:samo vi bušite axa, pa kad mu ja dođem on će da mi naplati za sve.
Ovde sve izgleda kao da ja samo prisustvujem da bude paran broj ucesnika. 0-1-3. Nista to nije dobro. Nista, kazem vam. Al doce sreca i na moja vrata , a onda...
Pendula30- Nije vise zelembac
Naša Krila - Milan 1:0
Bez kartona
autogol.
Pendula. Kad god igram protiv ovog plejera setim se prve ligaške utakmice još prošle sezone. Tada je Pendula pobedio 1:0 a ja sam ostao zamišljen kao maslačak na povetarcu. Nije mi bilo jasno šta se dogodilo. U nekoliko narednih duela, Pendula je uvek predstavljao "čudnog protivnika" koji više igra fudbal a manje igricu. Takvoj igri se čovek mora prilagoditi.
Prvi meč, prvi okršaj. Na Drenteov centaršut u petom minutu lopta je zakačila jednog igrača odbrane Milana, izmigoljila se iz ruku golmana De Santchisa i ušla u mrežu. Nakon gola pa sve do kraja poluvremena Pendula je imao čak 3 stative gde su igrači skamenjeni gledali kako se lopta odbija i odbija i odbija. Nije htela unutra. U drugom poluvremenu prikazan isključivo teamwork Naših Krila uz nekoliko jalovih prilika na obe strane. GG Pendula bili smo izjednačeni.
Bez kartona
autogol.
Pendula. Kad god igram protiv ovog plejera setim se prve ligaške utakmice još prošle sezone. Tada je Pendula pobedio 1:0 a ja sam ostao zamišljen kao maslačak na povetarcu. Nije mi bilo jasno šta se dogodilo. U nekoliko narednih duela, Pendula je uvek predstavljao "čudnog protivnika" koji više igra fudbal a manje igricu. Takvoj igri se čovek mora prilagoditi.
Prvi meč, prvi okršaj. Na Drenteov centaršut u petom minutu lopta je zakačila jednog igrača odbrane Milana, izmigoljila se iz ruku golmana De Santchisa i ušla u mrežu. Nakon gola pa sve do kraja poluvremena Pendula je imao čak 3 stative gde su igrači skamenjeni gledali kako se lopta odbija i odbija i odbija. Nije htela unutra. U drugom poluvremenu prikazan isključivo teamwork Naših Krila uz nekoliko jalovih prilika na obe strane. GG Pendula bili smo izjednačeni.
urosinho- Nije sve u svemu
Kao sto sam i pretpostavio tabela nije ispravna. Racuna da se igraju po tri kola. Odnosno ima duplih kola. Bice ispravljeno u toku sutrasnjeg dana.
FC Otelul (cercil) vs FC Barcelona (fantaz) 1:2
Odigrah dvomec i sa Fantazom,prvi mec sam odigrao extra bio superioran ali lopta nije htjela u mrezi i rezultat samo 1:0 , ali drugi mec je bio mnogo zanimljiviji , fantaz odigrao na svom nivou i bio bolji tokom cijelog mec,bilo je dosta i neizvjesno i na kraju njegova pobjeda...Bratski ispada 3 za 3 hahahah najvaznije je da se druzimo i igramo...FANTAZ sve najbolje tebra
Odigrah dvomec i sa Fantazom,prvi mec sam odigrao extra bio superioran ali lopta nije htjela u mrezi i rezultat samo 1:0 , ali drugi mec je bio mnogo zanimljiviji , fantaz odigrao na svom nivou i bio bolji tokom cijelog mec,bilo je dosta i neizvjesno i na kraju njegova pobjeda...Bratski ispada 3 za 3 hahahah najvaznije je da se druzimo i igramo...FANTAZ sve najbolje tebra
cercil- Partimanijak
Prva utakmica
Fc Barcelona - FC Otelul Galati 0 - 1
Kartoni: /
Ulazimo oprezno u utakmicu jer smo vec dobili po repu, a znamo kad cercil krene da ga se tesko zaustavlja, sa svih pozicija puca i pokusava ubaciti loptu iza golmana, tako je bilo i u ovoj, previse smo se branili i pokusavali iz kontri, ali golman na mjestu ili pucamo kraj gola.
Primamo gol kada se dvojica njegovih obrambenih poslije kornera dodaju i ubacuju u mrezu. Imao je ruku na srce i vecih prilika, ali mu nije polazilo za nogom .
Sve u svemu zasluzena pobjeda, u drugoj smo mu vratili jer smo se prestali braniti i krenuli davati te golove.
gg cercile i sretno dalje..
Fc Barcelona - FC Otelul Galati 0 - 1
Kartoni: /
Ulazimo oprezno u utakmicu jer smo vec dobili po repu, a znamo kad cercil krene da ga se tesko zaustavlja, sa svih pozicija puca i pokusava ubaciti loptu iza golmana, tako je bilo i u ovoj, previse smo se branili i pokusavali iz kontri, ali golman na mjestu ili pucamo kraj gola.
Primamo gol kada se dvojica njegovih obrambenih poslije kornera dodaju i ubacuju u mrezu. Imao je ruku na srce i vecih prilika, ali mu nije polazilo za nogom .
Sve u svemu zasluzena pobjeda, u drugoj smo mu vratili jer smo se prestali braniti i krenuli davati te golove.
gg cercile i sretno dalje..
fantaz- Veteran - Més que un club
FC Muy Loca - Spale 20 0 0 20 0 20 -20 0 0.000
HHAHAHAHAH, slatko sam se ismejao
HHAHAHAHAH, slatko sam se ismejao
Mislim da sam uspeo da sredim tabelu. Neka svako pogleda svoj skor pa ako ima gresaka vi mi javite.
Ne valja tabela, imam 2 pobede nad Spaletom i stavio si da sam ja Cercila dobio 5:1 a ne on mene
Svi imamo dve pobede nad spaletom, zato sto on preskace ovu sezonu.
Ja i VAVA odigrasmo utakmicu. Posto imam pes edit patch stavio sam loptu novu tango. Mec je zavrsen u moju korist ali je vavi prikazivao neku ljubicastu loptu tako da kaze da nije bilo bas regularno elem ponavljamo taj mec izvinjavam se vavi!!
Evo fotka da ne bude da sam namerno. jos jednom vava izvini!
Evo fotka da ne bude da sam namerno. jos jednom vava izvini!
Last edited by vaske84 on Sun Dec 11, 2011 10:07 am; edited 1 time in total
vaske84- Чича
Nasa Krila 0 - 3 Tottenham Hotspurs
Kartoni kod Urosha
Sobzirom da smo drugu igrali 0-0 ponovo dolazi do izrazaja problem koji ja ocigledno imam a to je da nemam koncentraciju u dvomecima. U oba meca sam bio dominantan ali eto u drugom nije islo. Cestitke Uroshu na borbi koju je prikazao i srecno u nastavku.
Kartoni kod Urosha
Sobzirom da smo drugu igrali 0-0 ponovo dolazi do izrazaja problem koji ja ocigledno imam a to je da nemam koncentraciju u dvomecima. U oba meca sam bio dominantan ali eto u drugom nije islo. Cestitke Uroshu na borbi koju je prikazao i srecno u nastavku.
Gledam sad izveštaje,
S Pendulom sam odigrao dvomeč, obe su bile po 1:0 za mene, teške tekme. Mislim da Pendula nije ostavio izveštaj za drugu, moguće je da se nismo razumeli. Nije bilo kartona ni u jednoj.
S Pendulom sam odigrao dvomeč, obe su bile po 1:0 za mene, teške tekme. Mislim da Pendula nije ostavio izveštaj za drugu, moguće je da se nismo razumeli. Nije bilo kartona ni u jednoj.
vaske84(Manchester United) 1:1 VAVA(AC Ajaccio)
Prva utakmica prosla takmicarski VAVA poveo ali sam uspeo da izjednacim.. bilo je nekih stativa i precki ali ostade 1:1. Jedva sam se privikao na vavin pas u prazno
VAVA(AC Ajaccio) 2:3 vaske84(Manchester United)
Kartoni: Frei (AC Ajaccio)
povede ja brzo dva nula... ali VAVA ne bi bio vava izjednacio na 2:2!! ipak brzo sam uspeo da povedem.. vec u sledecem napadu. I uz jos nekoliko prilika ova napeta utakmica se zavrsi u moju korist! GG VAVA!!! odlicne utakmice!
P.S. Ovoga puta cista bela lopta
Prva utakmica prosla takmicarski VAVA poveo ali sam uspeo da izjednacim.. bilo je nekih stativa i precki ali ostade 1:1. Jedva sam se privikao na vavin pas u prazno
VAVA(AC Ajaccio) 2:3 vaske84(Manchester United)
Kartoni: Frei (AC Ajaccio)
povede ja brzo dva nula... ali VAVA ne bi bio vava izjednacio na 2:2!! ipak brzo sam uspeo da povedem.. vec u sledecem napadu. I uz jos nekoliko prilika ova napeta utakmica se zavrsi u moju korist! GG VAVA!!! odlicne utakmice!
P.S. Ovoga puta cista bela lopta
vaske84- Чича
NAŠA KRILA - SHAKTAR 0:3
Kartoni: NK VUKOVIĆ SH DOMINGUEZ
Maki bolji u ovoj tekmi, nema šta koncentrisaniji. U drugoj sam bio bolji, ali protiv Drogbe se ne može. Ako skupim pare dovodim Pata, a vi me tužite helsinškom odboru za ljudska prava.
GG Maki
dodao bih samo da je veza bila SAVRŠENA bez trunke laga.
Kartoni: NK VUKOVIĆ SH DOMINGUEZ
Maki bolji u ovoj tekmi, nema šta koncentrisaniji. U drugoj sam bio bolji, ali protiv Drogbe se ne može. Ako skupim pare dovodim Pata, a vi me tužite helsinškom odboru za ljudska prava.
GG Maki
dodao bih samo da je veza bila SAVRŠENA bez trunke laga.
1.utakmica
( mihajlodc ) 1-3 ( batabogdan )
kartoni:/
2.utakmica
( batabogdan ) 2-0 ( mihajlodc )
karoni:/
( mihajlodc ) 1-3 ( batabogdan )
kartoni:/
2.utakmica